Mijn spaargeit koop + spaar

traktaties 

Traktaties met een persoonlijke twist.

Ouders met jonge kinderen herkennen dit vast: het is niet makkelijk om elk jaar weer één of meerdere traktaties te verzinnen voor de verjaardag van je kind. Gelukkig kun je makkelijk de onderdelen voor een originele kindertraktatie bestellen via Mijn Gekkegeit Met de producten uit onze webshop kun je de gehele traktatie samenstellen. Te beginnen met handige uitdeelzakjes om de traktatie in te doen. Daarnaast hebben wij verschillende kleine uitdeelcadeautjes die voor scherpe prijzen gekocht kunnen worden. Daar maak je de vriendjes en vriendinnetjes van jouw zoon of dochter zeker blij mee! 
Tenslotte vind je op onze webshop veel verschillend decoratiemateriaal om het cadeautje er nog net iets leuker uit te laten zien. Zo is het een leuk idee om aan elke traktatie een label met de naam van de ontvanger te hangen en om het pakje te versieren met bijvoorbeeld lint en stickertjes.
Geïnspireerd om leuke en originele traktaties samen te stellen? Bestel dan snel alles wat je nodig hebt in onze webshop. Bij vragen kan je ons altijd bereiken via telefoonnummer 085-8886812 of door contact te zoeken via het live chatsysteem op onze website. Wij helpen je graag verder.


per pagina
Toont 1 - 48 van de 511 items
Toont 1 - 48 van de 511 items