Zoek filter

Categorieën
Merk
Groei Spin
Groei Vlinder
Puntenslijper - machine Fruit
Puntenslijper - machine Politie / Brandweer
wilde dieren doosjes
Mijn spaargeit koop + spaar

Speelgoed 

Speelgoed voor alle leeftijden

Van speelgoed hebben kinderen nooit genoeg. Mijn Gekkegeit is één van de grootste online speelgoedwinkels van Nederland. Wij hebben een enorm aanbod van verschillende soorten speelgoed en kleinigheidjes. Zowel voor de echte kleintjes als voor de iets oudere kinderen vind je hier dus ongetwijfeld waar je naar op zoek was. Van puzzels tot poppen en van verkleed- kleding tot speelgoedauto’s. Snelle en goede service staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom pakken wij jouw bestelling altijd gratis leuk in. Is het een cadeautje? Dan kun je zelf cadeaupapier uitkiezen en maken we er iets extra leuks van.

Bestellingen die voor 18.30 uur geplaatst zijn, krijg je binnen twee werkdagen in huis of kun je de eerstvolgende werkdag ophalen bij ons kantoor in Raalte. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.30 uur tot 18.00 uur. Bestel vandaag nog eenvoudig en snel je speelgoed in onze webwinkel. Als je een aankoop doet, spaar je automatisch mee met de Mijn Spaargeit: een handig spaarsysteem waarmee je punten verzamelt die je later in kan wisselen tegen een fijne korting.
Heb je een vraag of wil je met ons in contact komen? Dan kan je altijd bellen naar 085-8886812 of gebruikmaken van ons live chatsysteem op de website.


per pagina
Toont 1 - 48 van de 15805 items