Klanten reviews over Mijngekkegeit

Summary
positive 100% (171 reviews)
Gemiddelde score: 9.9/10 neutral 0% (0 reviews)
Aantal reviews: 171 negative 0% (0 reviews)
Filter reviews ( Reset)
(159) (12)
(0) (0)
(0) (0)

Prima webshop voor leuke artikelen voor een...
rating
Snelle levering, goed verpakt, zelfs in cadeau papier ingepakt. Voor herhaling vatbaar
Marieke I.16/01/2018
superleuk!!
rating
Al snel het pakje ontvangen, alles erg leuk en netjes ingepakt (wat niet hoefde want ik had niks aangegeven.) Ik werd er gewoon vrolijk van. Nog een mooie kaart erbij én ook nog een persoonlijk...
V E.02/02/2018
Fantastische service
rating
Vragen worden snel beantwoord, snelle levering en goed verpakt. Persoonlijk bedankje erbij.
Manuela v.18/02/2018
Leuke artikelen
rating
Wat een keus! Leuk ingepakt en snel verzonden . Komen zeker terug!
Colette K.25/02/2018
super winkel
rating
kan hier alles vinden voor mijn zwemschool. de lage prijs maakt het dat we de kinderen iets leuks kunnen geven bij hun diplomazwemmen. Hou het zo. en altijd een snelle levering.
Sylvia d.09/03/2018
Snelle gekkegeit
rating
Leuke site met heel veel geinige en gekke geiten. Snelle en goed verpakte levering met een persoonlijk berichtje. Helemaal top en zeker uitnodigend voor nieuwe bestellingen.
Annemieke R.23/03/2018
Toilettas
rating
Snelle levering en vriendelijk contact. Product exact als beloofd, goede kwaliteit.
Marsha D.23/03/2018
Voetbal spullen
rating
Hailo ik wil door geven dat ik de kwaliteit iets minder vindt, maar voor de prijs kan het niet anders.
De popcornbakjes een daar van was de verkeerde kleur.
Jamila L.29/03/2018
Cool kwartet
rating
Zeer snelle levering. Goed verpakt!
Anna A.14/05/2018
Super zakjes, zeer goede kwaliteit
rating
Zakjes gebruikt voor traktatie van mijn jongste dochter. Ze zijn leuk en stevig. Leuke/mooie traktatie geworden.
Fleur D.21/05/2018
Fijne webshop!
rating
Paar keer nu besteld bij de gekke geitjes???? En elke keer weer blij verrast met de orginele cado'tjes, laatste keer zelfs als leuk ingepakt ( kan ze zelf nu ook niet zien maar is dan voor mij ook...
Lidewij H.25/05/2018
Mijngekkegeit - Gemiddelde score: 10/10 - Aantal reviews: 171
Toont 161 - 171 van de 171 items