Klanten reviews over Mijngekkegeit

Summary
positive 100% (171 reviews)
Gemiddelde score: 9.9/10 neutral 0% (0 reviews)
Aantal reviews: 171 negative 0% (0 reviews)
Filter reviews ( Reset)
(159) (12)
(0) (0)
(0) (0)

Joost
rating
Bijzonder attent door er een persoonlijk kaartje aan toe te voegen.
Joost v.13/08/2016
Snelle levering, top!
rating
Super snelle levering van de lunchtas en ook nog eens erg leuk en persoonlijk verpakt!
Suzanne H.16/08/2016
Super!
rating
In 1 woord super. Snel geleverd en het was ook nog eens keurig ingepakt de kadootjes. Zelfs de binnenkant van de doos waar de kadootjes in zaten was mooi bekleed. Kom hier zeker terug.
Marion V.27/08/2016
broodtrommel
rating
Ik had voor een kinderverjaardag een broodtrommel besteld. Niets aangegeven.
Wordt keurig geleverd, in inpakpapier en leuk vloeipapier. Daarnaast voorzien van een kaart en een bedankje.
Een...
Linda v.28/08/2016
Bestelling 734173
rating
Beste mijngekkegeit.nl,
Ik ben zeer tevreden over de website, en meer nog over het feit dat ik persoonlijk even gebeld werd over m'n bestelling. Heel prettig. Ook was er een aardig kaartje met...
Caroline W.30/08/2016
Top
rating
Goed geholpen via de telefoon, netjes ingepakt met leuk briefje. Kom zeker terug!
Lotte G.01/09/2016
Top..!
rating
Super leuke (voor ons nieuwe) site..!
Met een Perfecte service..
Komen hier zeker terug weet jullie nu te vinden!!
Ilona B.10/09/2016
Super
rating
Zeer netjes geholpen aan de telefoon. cadeautjes waren ingepakt. er zat zelf een persoonlijk briefje met een presentje bij.
Luke D.10/09/2016
Prima
rating
Vriendelijk aan de telefoon,erg behulpzaam. Cadeautjes kwamen snel binnen en zagen er geweldig uit.
Inez S.12/09/2016
Netjes
rating
Teveel aan verzendkosten kregen wij netjes terug. Pakket zag er feestelijk uit. Komen snel weer terug.
Leon G.12/09/2016
Goed
rating
Voor de verjaardag van mijn dochter had ik labels laten maken.Deze zagen er prachtig uit. Fijn dat er ook een paar reserve labels bij zaten.
Thea K.13/09/2016
FANTASTISCH!!
rating
Super site, super service en super voordelig!! Bedankt Gekkegeit, echt een winkel naar mijn hart
jory l.15/09/2016
Super
rating
Alweer een super pakketje vandaag binnen gekregen! Het zag er weer keurig uit en het kleine cadeautje maakt mij blij..
Roel d.18/09/2016
Snel en duidelijk
rating
Snelle levering, vlotte reactie op een vraag en de cadeautjes zagen er weer erg feestelijk uit! Bedankt !
Tessa k.18/09/2016
goede service
rating
bestelling plaatsen ging makkelijk en de afwerking en verzending van bestelling ging redelijk vlot. heb geen negatieve dingen ervaren
Nico F.19/09/2016
Netjes
rating
Netjes ingepakt , netjes op tijd geleverd, netjes mijn teveel betaalde verzendkosten terug.. gewoon super netjes..
Iris D.26/09/2016
beoordeling
rating
snelle levering en alles netjes bezorgd.de spullen zagen er goed uit. Goede service.
Marian B.04/10/2016
Goede ervaring!
rating
Snelle levering, je wordt duidelijk op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Ik had voor mijn dochtertje een prinsessenpop besteld, deze was ook nog eens ingepakt en er zat een...
Samantha H.04/10/2016
Service
rating
Dank je voor de goede service en de mooi ingepakte artikelen.. We komen snel weer terug.
Diane D.09/10/2016
Houten Speelgoed
rating
Prachtige houten poppenhuis binnen gekregen. Mooi ingepakt. Dank je voor het leuke briefje.
Carla d.09/10/2016
Mijngekkegeit - Gemiddelde score: 10/10 - Aantal reviews: 171