Klanten reviews over Mijngekkegeit

Summary
positive 100% (171 reviews)
Gemiddelde score: 9.9/10 neutral 0% (0 reviews)
Aantal reviews: 171 negative 0% (0 reviews)
Filter reviews ( Reset)
(159) (12)
(0) (0)
(0) (0)

Fijn!
rating
Bedankt ik heb het pakketje vorige week ontvangen en wat zag het er leuk en persoonlijk uit! Nu genieten van al het moois.
Colette d.14/06/2016
Goed
rating
Mooi ingepakt, snel geleverd en nog een klein cadeautje ook. Wij zijn er erg blij mee.
Caroline D.16/06/2016
Netjes
rating
Bedankt voor de snelle levering, mijn dochter vindt het poppenhuis geweldig.!
Loes D.22/06/2016
rating
Jolanda B.22/06/2016
Binnen
rating
Ik heb mijn bestelling ontvangen, heel erg bedankt hiervoor. Het was een superleuke verrassing dat alles zo mooi ingepakt was! Super leuk om zo een pakket open te mogen maken!
Anitha D.23/06/2016
Mooi Ingepakt
rating
Gisteren kreeg ik mijn bestelling binnen, wat zag het er keurig uit! Dank je voor het kaartje en leuke cadeautje.
Dank je wel!
Yvon d.26/06/2016
Bedankt
rating
Vandaag mijn bestelde spulletjes ontvangen! Wat snel, ik ben er superblij mee! Alle artikelen ook weer netjes ingepakt .Ik kom zeker snel terug, Fijne winkel.
Willeke V.26/06/2016
Top!
rating
Blij met mijn bestelling! Zag er erg leuk uit, een leuk extraatje erbij, helemaal goed! Kom zeker terug!!
Anne-Marie d.27/06/2016
Aanrader!
rating
Mijn pakket bleek toch een brievenbuspakket te kunnen zijn. Er zat geld bij het pakketje ter compensatie, keurig. Superleuk ingepakt, zonder verzoek hierom of meerkosten. Mijn zoon was erg blij,...
Britt S.27/06/2016
Super Service
rating
Na wat duidelijke tips over een step, kregen wij precies wat wij zochten.. Dank je daarvoor.. We komen snel weer terug.
Tamara D.28/06/2016
Gekkigheid voor kinderfeestje
rating
Ik heb hier wat kleinigheidjes besteld voor mijn zoontje zijn voetbalkinderfeestje! Super snel geleverd en met een lief kaartje en kadootje erbij vonden wij het super om hier te bestellen!
miriam t.28/06/2016
Komen zeker terug!
rating
Duidelijk overleg, cadeautjes mooi ingepakt en snelle levering.
Wij komen zeker terug!
Lotte k.03/07/2016
Top
rating
Super spulletjes, alles super snel aangekomen. Wat een service en klantvriendelijkheid. Ben al jaren trouwe klant. Tot snel
Lea V.03/07/2016
Erg blij met mijn bestelling!
rating
Ik waardeer met name de snelle levering en de vriendelijke boodschap. Nogmaals hartelijk bedankt!
Anthea B.03/07/2016
Super!
rating
Producten en service zijn uitstekend!
Denken met je mee!
Top!
L D.04/07/2016
Top service
rating
Ik vond de service erg goed. Ik ben goed op de hoogte gehouden qua levering, aangezien er voor mij echt een uiterlijke datum was dat ik de spullen binnen wilde hebben en dit is gelukt!
Heel fijn!
Sabine A.08/07/2016
Aanrader.
rating
Mooi ingepakt, snelle service en goed overleg. Wij komen zeker terug!
Wil D.10/07/2016
Bedankt!
rating
Bedankt, ik heb het pakketje vorige week ontvangen en wat zag het er leuk en persoonlijk uit! Erg blij mee.
Janita d.13/07/2016
Super!
rating
Hele leuke site met geweldige dingen. Vandaag m'n bestelling binnen gekregen, fantastisch ingepakt en zelfs nog een extra cadeautje erbij. Super! Wij zijn al weer aan het snuffelen voor een nieuwe...
Ruth d.07/08/2016
Perfect
rating
Het kikker vangspel wat ik besteld had kwam netjes ingepakt binnen in een fleurige envelop. Helemaal prima
Nancy V.10/08/2016
Mijngekkegeit - Gemiddelde score: 10/10 - Aantal reviews: 171