Mijn spaargeit koop + spaar

Klanten reviews over Mijngekkegeit

Summary
positive 100% (142 reviews)
Gemiddelde score: 9.9/10 neutral 0% (0 reviews)
Aantal reviews: 142 negative 0% (0 reviews)
Filter reviews ( Reset)
(130) (12)
(0) (0)
(0) (0)

Betrouwbare fijne webshop
rating
Weer keurig geleverd volgens verwachtingen. Duidelijke communicatie, heldere prijzen. Een aanrader!
Natasja K.25/04/2016
Feest!
rating
Leuke en originele kado's besteld. Netjes op tijd ontvangen en prachtig ingepakt. Sjiek kado papier en met een leuk gelukspoppetje erop. Een feest om te ontvangen!
Renee V.25/04/2016
Fijne webshop!
rating
Wat een leuke artikelen! Keurig verpakt, met een leuk extraatje erbij, ontvangen.
Mireille M.25/04/2016
Wow!
rating
Wat ben ik weer blij! Super spulletjes, netjes ingepakt.. Wat een service en klantvriendelijkheid. Ben al jaren klant van Mijn Gekkegeit!
karin V.09/05/2016
Top
rating
Wat een geweldige winkel, artikelen waren mooi ingepakt.
marie o.09/05/2016
Fijn
rating
De bestelling vandaag ontvangen .Wat zag het er feestelijk uit, echt leuk om zo'n pakje uit te pakken, bedankt ook voor het cadeautje.
Els G.10/05/2016
Super bedankt!
rating
Wat zijn jullie snel met het opsturen en wat zijn de cadeautjes leuk verpakt!
Leuk het handgeschreven kaartje erbij.
Heel erg bedankt en tot een volgende keer weer!
Karin K.11/05/2016
Goede service!
rating
Dank je voor de hulp om iets leuks voor onze dochter uit te kiezen. Het cadeau viel in de smaak.
Karen D.19/05/2016
Snel
rating
Leuke traktatiecadeautjes gekocht, werden goed ontvangen. Komen snel weer terug.
Mabel P.19/05/2016
Blij
rating
Alle artikelen netjes ingepakt. Ziet er keurig uit! Ik weet Mijn Gekkegeit de volgende keer weer snel te vinden.
Edith H.23/05/2016
Boek
rating
Snelle levering!
Maaike M.30/05/2016
Feest
rating
Dank je voor de hulp bij mijn keuze welke step ik moest kiezen.
Keurig ingepakt met extra cadeautje. Kom snel weer winkelen.
Ellen T.30/05/2016
Leuke shop met aandacht voor de klant
rating
Fijn dat er met wensen van de klant rekening gehouden wordt. Alles is weer met zorg ingepakt. Bedankt!
Natasja K.31/05/2016
Top
rating
Bestelling werd snel en netjes geleverd. Top!
Vm V.01/06/2016
Springkikkertjes
rating
Goed verzorgd, snel bezorgd leuk ingepakt en extra attentie erbij. Voor weinig gekd besteld en toch topaandacht voor presentatie en verzending. Een opsteker voor jullie!
Elly d.04/06/2016
Super
rating
Bedankt voor het pakketje. Was super leuk ingepakt, en een kaartje en cadeautje erbij, leuk! Het was een feest om het te ontvangen.
Lotte K.05/06/2016
Bedankt
rating
Bedankt voor de mooie lampjes, snelle bezorging en mooie verpakking!! Mijn meisjes zijn er erg blij mee!
Willemijn d.05/06/2016
Blij
rating
Bij jouw winkel iets bestellen is al leuk maar wat een feestje om je bestelling dan te ontvangen! Prachtig ingepakt, een lust voor het oog en wat een snoezige spulletjes heb je toch in je winkel!...
Anitha D.07/06/2016
Compliment
rating
Ik wil jullie echt een compliment maken met jullie werkwijze. Ik heb nu 5 keer wat besteld bij jullie, maar echt meer dan tevreden. De snelheid van bezorgen, de liefde waarmee het is ingepakt en de...
Vanessa D.07/06/2016
rating
I. H.10/06/2016
Mijngekkegeit - Gemiddelde score: 10/10 - Aantal reviews: 142
Toont 1 - 20 van de 142 items