Aanbieding! Een zin per dag Verwacht Bekijk groter

Een zin per dag

Geen spaargeiten voor dit product omdat er al een korting is toegepast.


€ 9,95 incl. BTW

-€ 5,00

€ 14,95 incl. BTW

Toevoegen aan Verlanglijst

Meer informatie

In dit dagboek hoef je geen ellenlang verslag van je dag te noteren.
Een zin is voldoende! Op elke pagina is er ruimte om gedurende vijf opeenvolgende jaren elke dag een korte boodschap te schrijven.
Wat deed je, wat verraste je, wat maakte je blij of waar werd je droevig van?
Vat het samen in een zin en ontdek na vijf jaar wat je bezighield, waar je interesses lagen en wat je ups en downs waren.
Op die manier wordt dit dagboek een bijzonder aandenken, met een schat aan informatie uit een bepaalde periode van je leven.
Aantal pagina`s 368
Afmeting: 3,2 x 17,4x 11,5 cm

Recensies

Kwaliteit 
25-04-2016

Prachtig!

Prachtig boekje,!

Schrijf uw recensie!

Schrijf uw recensie

Een zin per dag

Een zin per dag

4 andere producten in dezelfde categorie:

Onze service

 

Lage prijzen
Mijn Gekkegeit is een webshop met speelgoed, woonaccessoires en boeken. Wij kopen grote aantallen in en zijn daardoor in staat de prijs laag te houden. U betaalt daarom nooit teveel als u bij Mijn Gekkegeit bestelt.

Grote keuze
Elke dag plaatsen we nieuwe producten in onze webshop. Alle artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Mocht een artikel niet meer op voorraad zijn dan kunt u dat artikel ook niet bestellen.

Gratis bezorging
Vanaf € 75 is de verzending gratis binnen Nederland, België en Duitsland . Daaronder worden uitsluitend de werkelijke verzendkosten berekend. Ook hier geldt dus dat u nooit teveel betaalt.

Helpdesk
Wij helpen u graag verder als u vragen heeft over onze producten, de verpakkingen, levertijden etc. Mail (info@mijngekkegeit.nl) of bel (06-48692415) ons gerust als u vragen heeft. Mailen is vaak beter omdat we ook wel eens in gesprek zijn. Uw mail wordt altijd binnen een werkdag beantwoord.

Afhalen
Natuurlijk kunt u uw bestelling ook na betaling afhalen. U betaalt dan geen verzendkosten. Het afhaaltijdstip gaat in overleg binnen de openingstijden. Het is verstandig om eerst even te bellen/mailen om een afspraak te maken. U kunt onderaan de pagina bij de klantenservice kijken wat onze openingstijden zijn.

14 dagen bedenktijd
Op je gemak beoordelen? Bij Mijn Gekkegeit geldt voor alle producten dat u 14 dagen kunt nadenken over uw aankoop. Mocht u een product toch niet leuk vinden of niet in orde dan kunt u deze eenvoudig binnen 14 dagen aan ons retourneren.

Veilige webshop
Alle gegevens die u via onze webshop verstuurt, worden via een beveiligde verbinding verstuurd. U kunt dit zien aan het groene slotje voor de url in de adres balk. Veiligheid is dus gewaarborgd!

Veilig betalen
Wij bieden u verschillende veilige betaalmogelijkheden aan zoals iDEAL (Nederland), Mr. Cash (België) en Sofort Banking (Duitsland).